Kiire haltuun!

Verkkokurssi kiireen hallitsemiseen


Koetko kroonista kiirettä? On aika puuttua sen todellisiin syihin.

Tervetuloa Kiire haltuun -verkkokurssille!

Kurssi on sinulle tarkoitettu, jos:

 • Kärsit työssäsi jatkuvasta kiireestä ja pakkotahtisuudesta.
 • Koet, ettei tilanne voi jatkua ja haluat todellista muutosta.
 • Etsit edullista ja tehokasta ratkaisua.

Kiire haltuun -kurssilla saat muutokseen tarvitsemasi tiedot, taidot ja työkalut paketoituna tiiviiksi ja tehokkaaksi verkkokurssiksi.

*   *   *

Ei ole yhtä, kaikille samaa tapaa kokea kiirettä. Siksi ratkaisutkin vaativat yksilöllistä otetta.


Kiire haltuun -kurssilla kehityt oman kiireesi parhaaksi asiantuntijaksi. Tavoitteena on, että kurssin avulla voit saavuttaa aidosti kiireettömämmän arjen.

Verkkokurssi kestää yhteensä 5 viikkoa. Kurssi sopii kaikille, on aikataulutettavissa helposti erilaisiin elämäntilanteisiin, eikä edellytä aiempaa kokemusta.

Kurssi koostuu dokumenttihenkisistä videoluennoista, sekä erilaisista soveltavista harjoitteista ja oppimistehtävistä. Kurssin suorittaminen vie noin tunnin / viikko, mutta tämä aika on helposti jaettavissa eri päiville.

 

Kurssin keskeisiä kysymyksiä ovat mm.:

 • Miten erottaa objektiivinen ja subjektiivinen sekä tarpeellinen ja turha kiire toisistaan?
 • Mitkä ajanhallintatekniikat toimivat, mitkä eivät?
 • Kuinka tulla toimeen kiireen aiheuttaman paineen kanssa?
 • Mitä tehdä työyhteisöön pesiytyneelle ja helposti tarttuvalle kiireelle?

Kurssin rohkaisemalla tutkivalla otteella ja käytännön harjoitustehtävien avulla voit oppia, mistä todelliset ratkaisut kiireeseen löytyvät juuri sinun kohdallasi.

Jos haluat ottaa oman kiireesi haltuun, tervetuloa kurssille!KURSSIN SISÄLTÖ JA RAKENNE

Verkkokurssi koostuu viidestä osasta. Näistä saat kunkin osan käyttöösi kerran viikossa.
 

Jokainen osa koostuu selkeästä, tiiviistä ja aiheeseen fokusoituneesta tietopaketista sisältäen sekä video- että tekstiaineistoa, sekä viikkoharjoituksista, joilla sisältöä voidaan viedä tehokkaasti käytäntöön.


Kunkin kurssiosion voi suorittaa omassa tahdissa kyseisen viikon aikana. Osioiden suorittaminen kestää yhden viikon aikana noin tunnin.

NÄYTÄ KURSSIN SISÄLLYSLUETTELO

Kurssin kouluttajat

Verkkokurssin ovat tuottaneet kiireen, tehtävänhallinnan ja organisaatioviestinnän asiantuntijat VTM Santeri Lanér sekä VTM Markus Neuvonen.

VTM Santeri Lanér kirjoittaa suosittua Tietoinen Työelämä -blogia, jossa hän pohtii työelämän kipeitä kulmia. Kurssi on syntynyt osittain blogin lukijoiden ja kommenttien inspiroimana. Lanérin tausta on mm. työelämän sosiologisessa tutkimuksessa, ja hänellä on kokemusta työelämän kehittämisestä mm. yritysvalmentajana ja kouluttajana jo yli 20 vuoden ajalta.

VTM Markus Neuvonen on tietokirjailija, tutkija, asiantuntijakonsultti, sekä filosofian ja viestinnän opettaja. Hän on mm. kirjoittanut ajattelun ja päätöksenteon tutkimusta käsittelevän tietokirjan Päätä viisaasti (Talentum 2014), ja valmentanut vuosien mittaan yli sadassa organisaatiossa. 

“Uskomme, että valmentajan tehtävä ei ole pelkästään kertoa keinoja, joilla kiire helpottuisi. Mitään yhtä, kaikille sopivaa reseptiä kiireeseen ei ole olemassakaan. Jokainen voi kuitenkin tulla oman kiireensä asiantuntijaksi ja löytää juuri omaan tilanteeseensa sopivat ratkaisut.”

Valmennus tarjoaa sinulle: 

 • Käyttöoikeudet kurssin laadukkaisiin koulutusmateriaaleihin. Saat tutustua materiaaleihin ja tehdä tehtäviä omassa tahdissasi (tehtävät vaativat aikaa vain noin tunnin / viikko) .
 • Kurssin käytännön harjoitusten kautta arvokkaita taitoja tehokkaiden muutosten tekemiseen.
 • Pääsyn kurssin keskusteluryhmään ja sen myötä vertaistukea, -oppimista ja uusia ideoita.
 • Kirjallisuusvinkkejä ja linkkejä muuhun syventävään sisältöön.
 • Kaiken kaikkiaan runsaasti lisää vaikutusvaltaa omaan elämääsi ja kokemaasi kiireeseen.
 • Tyytyväisyystakuun. Jos kurssi ei vastaakaan odotuksiasi, voit kahden ensimmäisen viikon aikana peruuttaa ilmoittautumisesi ja saat kurssimaksun takaisin.

Mitä muut sanovat valmennuksessa käytetyistä menetelmistä:

"Koulutus oli todella hyvä ja mielenkiintoinen. Osaan suhtautua kiireeseen vähemmän paniikinomaisesti. Suosittelisin ihan kaikille ja pakollisena."
- Heli Viik, kirjastonhoitaja, Nurmes

"
Suosittelen erityisesti niille,  joille kiire aiheuttaa fyysistä ahdistusta, ja joiden on hyvä pysähtyä miettimään omia työtapojaan ennen kuin kaikki karkaa lapasesta."
- Riitta Kangas, palvelupäällikkö, Joensuu

Ilmoittaudu mukaan:

Kurssin hinta on 195 €.  Kurssi järjestetään ryhmämuotoisena ja kestää 5 viikkoa.


Seuraava uusi ryhmä alkaa syksyllä 2018. Jätä sähköpostiosoitteesi alla olevalla lomakkeella, niin ilmoitamme sinulle heti kun syksyn kurssin tarkempi ajankohta on tiedossa.  Ennakkoon ilmoittautuneet saavat tuntuvan alennuksen kurssin hinnasta.

Olen kiinnostunut osallistumaan
kurssille syksyllä 2018

Tarvitsetko valmennusta koko työyhteisölle? 

Voimme räätälöidä verkkokurssista myös työyhteisölle yhteisen valmennuksen, johon voidaan halutessa lisätä kontaktiopetusta ja työpajoja.


Esimerkki työpajasta:  IRTI KIIREEN KULTTUURISTA -työpaja

Kysy lisää: santeri@tietoinentyoelama.fi tai puhelimitse +358456732793

Ⓒ 2018 Tietoinen Työelämä